تفاوت ریجن های پلی استیشن

تفاوت ریجن های پلی استیشن

تفاوت ریجن های پلی استیشن

-ریجن پلی استیشن چیست؟

ریجن پلی استیشن یا همان Region PlayStation، یک سیستم محدودیت قفل شده در کنسول‌های بازی پلی استیشن است که باعث می‌شود تنها بازی‌هایی که از همان منطقه با کنسول خریداری شده‌اند، بر روی آن قابل اجرا و پخش باشند. این سیستم محدودیت قفل شده به دلیل تفاوت‌های قیمتی و بازاری بین مناطق جهان ایجاد شده است. در واقع، بازی‌هایی که در یک منطقه تولید شده‌اند، به علت تفاوت قیمت و نرخ تبادل ارز، در مناطق دیگر برای فروش به قیمت پایین‌تر و با موجودی بیشتر عرضه می‌شوند.

در ریجن پلی استیشن، برخی از بازی‌ها برای اجرا یا پخش بر روی کنسول‌های بازی پلی استیشن قفل شده‌اند و باید به‌صورت خاصی برای منطقه مورد نظر خریداری شوند. به‌عنوان مثال، بازی‌هایی که برای منطقه یوروپا تولید شده‌اند، تنها بر روی کنسول‌هایی که در منطقه یوروپا خریداری شده‌اند، قابل اجرا و پخش هستند. این محدودیت‌ها به دلیل تفاوت‌های قیمتی و بازاری بین مناطق جهان ایجاد شده‌اند.

در ابتدا، ریجن پلی استیشن برای کاهش ورود بازی‌های قاچاق به بازارهای مناطق دیگر ایجاد شده بود. با این حال، این سیستم محدودیتی نیز مشکلاتی را به دنبال داشته است. یکی از این مشکلات، عدم توانایی کاربران در اجرای بازی‌هایی بود که در منطقه‌ای دیگری خریداری شده‌اند. این موضوع به‌خصوص برای کاربرانی که به کشورهای دیگر سفر می‌کنند و قصد دارند بازی‌های خود را به همراه داشته باشند، مشکل ساز شده است.

در کنسول‌های پلی استیشن ۴ و پلی استیشن ۵، ریجن پلی استیشن به شکلی اعمال می‌شود که کاربران قادر خواهند بود تا بازی‌هایی را که در منطقه‌ی دیگری خریداری شده‌اند، بر روی کنسول خود اجرا کنند. این باعث می‌شود که کاربران قادر باشند بازی‌های خود را به همراه داشته و در هر نقطه‌ای از جهان اجرا کنند. به‌عنوان مثال، با توجه به ریجن پلی استیشن ۵، کاربران بازی‌هایی را که برای مناطق آمریکا، اروپا و آسیا تولید شده‌اند، بر روی کنسول خود قابل اجرا خواهند داشت.

-انواع ریجن های پلی استیشن؟

ریجن ها در دنیای بازی های الکترونیکی یکی از مهمترین مواردی هستند که باید به آن توجه شود. ریجن ها یعنی محدوده جغرافیایی که یک دستگاه بازی می‌تواند بازی هایی را اجرا کند که برای آن منطقه ساخته شده‌اند. پلی استیشن نیز دارای ریجن های مختلفی می‌باشد که در ادامه به شرح آن ها می‌پردازیم:

ریجن ۱: این ریجن در منطقه ژاپن عرضه شده است و تنها بازی هایی را می‌توان روی دستگاه های پلی استیشن۱ ژاپنی اجرا کرد که نیز برای این منطقه ساخته شده‌اند.

ریجن ۲: این ریجن نیز در منطقه ژاپن عرضه شده است و محدوده آن تنها به آسیا محدود می‌شود. بازی های ساخته شده برای منطقه ژاپن و آسیا بر روی دستگاه های پلی استیشن۲ اجرا می‌شوند.

ریجن ۳: این ریجن در منطقه اروپا و استرالیا عرضه شده است. بازی هایی که برای منطقه اروپا و استرالیا ساخته شده‌اند می‌توانند بر روی دستگاه های پلی استیشن۳ اجرا شوند.

ریجن ۴: این ریجن در منطقه آمریکای شمالی عرضه شده است. بازی هایی که برای منطقه آمریکای شمالی ساخته شده‌اند می‌توانند بر روی دستگاه های پلی استیشن۴ اجرا شوند.

ریجن ۵: این ریجن در سراسر جهان عرضه شده است و بازی هایی که برای این ریجن ساخته شده‌اند می‌توانند بر روی دستگاه های پلی استیشن۵ اجرا شوند.

لازم به ذکر است که با توجه به اینکه هر ریجن دستگاه پلی استیشن متفاوتی دارد و بازی‌هایی که برای یک ریجن ساخته شده‌اند، بر روی دستگاه هایی که ریجن متفاوتی دارند اجرا نمی‌شوند. بنابراین قبل از خرید بازی باید مطمئن شوید که بازی برای ریجن دستگاه شما ساخته شده است.

-چگونه ریجن پلی استیشن خود را پیدا کنیم؟

ریجن پلی استیشن یک کد موقعیت جغرافیایی است که برای محدود کردن استفاده از بازی‌های پلی استیشن در مناطق مشخص شده، استفاده می‌شود. به عنوان مثال، بازی‌هایی که برای ریجن یک (Region 1) ساخته شده‌اند، فقط در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، ژاپن، کره جنوبی و برخی کشورهای کوچک قابل اجرا هستند. برای اجرای بازی‌های پلی استیشن در کشورهای دیگر، باید کنسول پلی استیشن به ریجن مورد نظر تغییر کند.

برای پیدا کردن ریجن پلی استیشن خود، می‌توانید به چند روش استفاده کنید:

۱. نگاه کردن به برچسب روی کنسول پلی استیشن: برچسب روی کنسول پلی استیشن شما نشان می‌دهد که کنسول شما برای چه ریجنی ساخته شده است.

۲. بررسی منوی سیستم: با وارد کردن منوی سیستم روی کنسول پلی استیشن خود، می‌توانید ریجن پلی استیشن خود را پیدا کنید. در منوی سیستم، به بخش تنظیمات (Settings) رفته و سپس به بخش سیستم (System) و سپس به بخش اطلاعات سیستم (System Information) بروید. در این بخش، ریجن پلی استیشن خود را مشاهده خواهید کرد.

۳. استفاده از سایت رسمی پلی استیشن: سایت رسمی پلی استیشن (https://www.playstation.com) نیز به شما امکان می‌دهد تا ریجن پلی استیشن خود را پیدا کنید. با ورود به سایت، به بخش پشتیبانی (Support) و سپس به بخش محصولات پلی استیشن (PlayStation Products) بروید. در این بخش، می‌توانید با جستجوی نام کنسول پلی استیشن خود، ریجن پلی استیشن خود را پیدا کنید.

در نهایت، پیدا کردن ریجن پلی استیشن خود بسیار آسان است و با استفاده از یکی از راه‌های فوق، می‌توانید به راحتی ریجن پلی استیشن خود را پیدا کنید. این کار برای اجرای بازی‌های پلی استیشن در منطقه‌های مختلف بسیار مهم است.

-اگر ریجن بازی با ریجن پلی استیشن فرق داشته باشه چی میشه؟

پلی استیشن یکی از محبوب‌ترین کنسول‌های بازی در جهان است که از سال ۱۹۹۴ توسط شرکت سونی عرضه شده است. این کنسول بازی مجهز به یک سری از ریجن ها است که به برخی از کشورها و مناطق محدود می‌شود.

ریجن به معنای منطقه است که بازی‌هایی که برای آن طراحی شده‌اند، فقط در آن منطقه قابل بازی هستند. به عبارت دیگر، اگر شما بازی پلی استیشنی را در یک منطقه خاص خریداری کرده‌اید، به احتمال زیاد نمی‌توانید آن را در مناطق دیگر بازی کنید.

اگر ریجن بازی با پلی استیشن فرق داشته باشد، این به معنای این است که بازی‌های شما فقط در کنسول پلی استیشنی بازی خواهند شد که در همان ریجن تولید شده‌اند. به عنوان مثال، اگر شما یک بازی پلی استیشنی را در ریجن یک خریداری کرده‌اید، نمی‌توانید آن را در کنسول پلی استیشنی بازی کنید که در ریجن دو تولید شده است.

از سال ۲۰۰۶ سونی، سیاستی را برای تولید کنسول‌های پلی استیشن جدید ایجاد کرد که ریجن بندی را کاملاً حذف کرد. این بدان معنی است که هر بازی پلی استیشنی را می‌توان در هر کنسول پلی استیشنی بازی کرد.

اما در کنسول‌های پلی استیشن قدیمی‌تر، هنوز هم ریجن بازی وجود دارد. برای مثال، کنسول پلی استیشن ۲ دارای ۸ ریجن مختلف است که هر کدام به مناطقی مانند آمریکای شمالی، اروپا، ژاپن و … اختصاص داده شده‌اند.

با این حال، برای بازی در کنسول‌های پلی استیشن با ریجن‌های مختلف، راه‌هایی مانند استفاده از دیسک‌های بازی کپی شده یا استفاده از کد ریجن بازی در شبکه های اینترنتی وجود دارد.

بنابراین، اگر ریجن بازی با پلی استیشن فرق داشته باشد، بازی‌های شما فقط در کنسول پلی استیشنی بازی خواهند شد که در همان ریجن تولید شده‌اند. اما با استفاده از روش هایی مانند استفاده از دیسک‌های بازی کپی شده یا کد ریجن، می‌توانید بازی‌های خود را در کنسول‌های پلی استیشن با ریجن‌های مختلف نیز بازی کنید.

برچسب ها:

این مقاله بدون برچسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *